Magánóra

A debreceni Eskrima iskola keretein belül lehetőséget kínálunk egyéni vagy kiscsoportos magánórák látogatására! Ha
- távolabb laksz,
- a csoportos edzés időpontjaiban nem érsz rá,
- gyorsabban szeretnél haladni,
- magasabb szinten akarsz Eskrimázni,
akkor jelentkezz személyi edzésre.

Magánórákon gyorsan fejlődhetsz, és az edzést a személyes képességeidhez a legoptimálisabban alakítjuk ki. Közvetlenül Dankó Ferenc mesterrel gyakorolhatsz, így biztos lehetsz abban, hogy minden technikát a legtökéletesebben sajátítasz el. Már néhány magánóra után érezhető a fejlődés, ami ilyenkor nem egyenesen arányosan, hanem a későbbiekben hatványozottan növekszik. Egyszerűen egy magasabb szintre lép, aki magánórára jár, hiszen a tudás átadása a leghatékonyabb módon, vagyis „kézből kézbe” történik.

Kik jelentkezhetnek magánórára?
Bármilyen szinten, testi képességektől függetlenül el lehet kezdeni magánórára járni: a teljesen kezdő szinttől, egészen a mester szintekig.

Milyen időpontban vannak a magánórák?
Napközben, 8.30-16.00 között. Telefonon előre egyeztetjük az időpontot.

Beleszólhatok abba, hogy mit szeretnék tanulni?
Igen. Versenyre vagy vizsgára készülés, késes vagy pusztakezes technikák, hobby vagy komoly edzés, mindezek elsősorban tőled függnek. De azért ha már magánórára jössz, kérlek, vedd komolyan.

Hogyan tudom nyomon követni a haladásomat?
Az Eskrima tudásanyaga rendszerezett, és tanmenetbe van ágyazva, továbbá le van írva. Ez biztosítja, hogy nyomon követhesd, hol jársz a technikai repertoár elsajátításában.

Vannak küzdelmek a magánórán?
Igen. Igényeknek és képességekének megfelelően gyakorló-késsel, bottal/botokkal, pusztakézzel egyaránt.

Vannak sérülések magánórán?
Az Eskrima edzésekre nem jellemző a sérülés, ugyanis mindig a gyakorlók testi és technikai képességeikhez igazítjuk az igénybevételt.

Milyen egy magánóra felépítése?
Bemelegítéssel kezdünk, majd jönnek az egyéni, de főleg páros technikai gyakorlatok. Általában minden órán az Eskrima több területével foglalkozunk. Erősítés nincsen az edzéseken, mert a dinamikus gyakorlatoktól garantáltan elfáradsz. Igény szerint összeállítunk speciális otthoni, személyre szabott erősítő, gyorsaság- és dinamikanövelő edzésterveket.

Az alábbi elérhetőségeken tudsz időpontot egyeztetni:
Dankó Ferenc mester 5. dan
Kelet-európai és magyarországi főinstruktor
2x Európa bajnok, 7x világbajnok
Chikung oktató, Okleveles természetgyógyász
+36 70 459 0763, hungarydocepares@gmail.com